İsme Özel Çikolata


Çikolata artık yalnızca pasta hanelerde ve marketlerde satış için kullanılmamaktadır. Hediye sektöründe de önemli bir yere sahiptir. Sevdiklerinize hem çok mutlu olacakları hem de özel bir anlamı olan çikolata hediye ederseniz farklılık sağlayacaksınız. Bu nedenle yazılı çikolata size sevdiklerinizi mutlu etmek için güzel bir vesile olacaktır. Çikolatanın salgıladığı mutluluk hormonu sayesinde sevdiklerinizin mutlu olmasını sağlayacaksınız.
Çikolata Seçiminin Karakter Üzerinde Etkisi
Çikolata seçiminin insanların karakterini yansıttığını birçok insan duyunca şaşıracaktır. Ancak kişinin hangi çikolatayı sevdiğine bakarak karakterini analiz edenler vardır. Mesela bitter çikolata seven insanlar sosyal ve pozitif insanlardır. Gelecekle ilgili sağlam adımlar atarlar. Sütlü çikolata seven insanlar genellikle geçmişi hep aklımda tutan sakin ve sessiz insanlardır. Beyaz çikolatayı sevenler karar vermekte güçlük yaşayan, adalet sahibi kişiler olarak bilinirler. Bu nedenle eğer hediye alacağınız kişi bir çikolata tutkunuysa kişiye özel çikolata olarak isminin olduğu yazılı çikolata armağan edebilirsiniz. Ayrıca hediye notuna da küçük bir not olarak sevdiği çikolatanın özelliklerini yazabilir, mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz.
Yazılı Çikolata Nasıl Temin Edilir?
Kişiye özel çikolata temini için birçok internet sitesi bulunmaktadır. Arama motorundan yazılı çikolata yazarsanız karşınıza çıkacak olan sitelerden güvendiğiniz bir siteye girerek istediğiniz şekilde ve tarzda çikolataları seçebilirsiniz. Eğer aklınızda özel olarak tasarladığınız bir çikolata tasarımı varsa bununda siparişini verebilirsiniz. Çiçek gönderilen sitelerde kişiye özel çikolata temini sağlayabilmektedir. Biraz meşakkatli olabilir ancak sonucunda özel bir hediye olarak sevklerinize sunabilir, mutlu olmalarını sağlayabilirsiniz. Bunun için birçok internet sitesinde tarif bulunmakla birlikte eğer hediye alacağınız kişi bir çikolata tutkunu ise çikolatanın kalitesine önem vermemiz gerekmektedir. Yalnızca çikolata satışı yapan yerlerden kakao oranı yüksek olan çikolataları alıp sütlü ya da bitter çikolatayı kendinizde yapabilirsiniz.
İsme Özel Çikolata Alternatifleri
İsme özel çikolatanızı bir kavanozda renkli paketler de çikolataların üzerine isim yazdırarak yapabilirsiniz. Bir başka alternatif ise çikolatayı kutuya hazırlatıp hem kutunun üzerine hem de çikolataların üzerlerine isim yazdırtabilirsiniz. Ayrıca eğer kavanozda ya da kutuda hazırlatırsanız hediye edilen kişi çikolataları yedikten sonra hatıra niteliğinde kavanozu ya da kutuyu saklama imkânı olabilir. Böylelikle aynı zamanda kalıcı bir hediye de olur. Bir başka alternatif ise bardak şeklinde çikolata yaptırmak ve üzerine isim yazdırmaktır. Böylece bardağın içine meyve ya da dondurma benzeri şeyler konularak yenilebilir. Buna benzer şeyleri çeşitlendirebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.