Sevgililer Günü İçin Resimli Çikolata


İster yıllardır süren bir evliliğiniz olsun isterse yeni başlayan bir ilişkiniz olsun sevgililer günü bütün aşıklar için çok önemlidir. Sevgilinize sevginizi ifade etmek için çok farklı hediye alternatifi olsa da sevgilinize kendini özel ve değerli hissettirecek sadece onun için düşünülmüş ve hazırlanmış bir hediye sonsuza kadar sürecek bir mutluluk için ilk adım olabilir. Eğer sevgilinizle aranızda bir kırgınlık varsa bunu düzelmek için de ince düşünülmüş bir hediye birebir olacaktır. Sevgililer için özenle hazırlanmış pek çok hediye alternatifi olsa da sadece sizi ve ilişkinizi anlatan bir hediye çok daha anlamlı olacaktır.
Asla Hayır Diyemeyeceğiniz Bir Alternatif
Pek çok hediye alternatifi arasından bayanların asla hayır diyemeyeceği bir hediye arıyorsanız çikolata seçeneğini göz önünde bulundurmak oldukça etkili bir tercih olacaktır.  En mutsuz olduğu bir anda bile çikolataya hayır diyemeyen bayanlar için bu hediyeyi daha da anlamlı hale getirmek elbette ki mümkün. Kalp şeklinde bir kutunun içerisinde sunulacak bir çikolata çok daha anlamlı olacaktır. En özel anlarınızın olduğu fotoğraflarınızı da nu çikolataların kağıtlarına bastırarak hem anılarınızı tazeleyip hem de sevgilinize ne kadar değerli olduğunu hissettirebilirsiniz. Her bir çikolatanın paket kağıdına farklı zamanlarda örneğin; ay dönümü,  yıl dönümü veya doğum günü gibi farklı zamanlarda çekilen fotoğraflarınızı bastırarak aşkınızı ve ilişkinize verdiğiniz değeri oldukça zarif bir şekilde karşınızdaki insana hissettirebilirsiniz.
Çikolata Deyip Geçmeyin
Görünüşte basit bir hediye gibi dursa da çikolata hem ağzınızın tadını yerine getirecek hem de sunum şeklinizle ne kadar ince düşünceli olduğunuzu yansıtacaktır. Harf şeklinde hazırlanan çikolatalar ile evlilik teklifi yaparken kutunun ortasına koyacağınız ve ikinizin resminin üzerinde bulunduğu bir çikolata paketi evet cevabını almak için oldukça iyi bir alternatif olacaktır. İletmek istediğiniz mesajları harf şeklinde hazırlanan çikolatalar ile verebileceğiniz gibi ön yüzünde resminiz olan arka yüzünde ise sevgi mesajları içeren çikolata paketleriyle de iletebilirsiniz. Böylece aşkınız için verdiğiniz emek daha da kıymetli hale gelecektir. Kimyasal olarak da aşık olunduğunda da çikolata yenildiğinde de hissedilen duygular birbiriyle bağlantılıdır.
Paketinde Aşk Saklı
Aşk duygusu kadar sevdiğinize verdiğiniz değeri anlatmak için harcayacağınız emek size de mutluluk ve haz olarak geri dönecektir. Resimlerinizi taşıyan çikolatalar ile sevdiğinize her an yanındayım mesajını iletirken aynı zamanda ne zaman mutsuz olsan seni mutlu edip yüzünde tatlı bir gülümsemeye sebep olacağım mesajını da iletebilirsiniz. Sonsuza kadar sürecek bir mutluluk için bir kutu çikolata üzerinde yapacağınız küçük dokunuşlar ile aşkınızın büyüklüğünü ve karşınızdaki kişiye verdiğiniz değeri rahatlıkla gösterebilirsiniz.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.