Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata


Artık birçok alanda insanlara farklı seçenekler sunulduğu gibi hediyelik eşya alanı da farklılık kazanmıştır. Sevdiklerinize farklı ve anlamlı hesiyeler sunmak istiyorsanız fotoğraflı çikolata sizin için doğru bir tercih olacaktır. Üstelik resimli çikolata yalnızca hediye ettiğiniz kişiye özel olacağı için farklı bir anlam kazanacaktır. Ayrıca çikolatanın serotonin adı verilen mutluluk hormonu salgıladığını bilmeyen yoktur. Fotoğraflı çikolata sayesinde sevdiklerinize mutlu anlar yaşatabilirsiniz. Sevdiklerinize doğum günlerinde, evlik yıldönümlerinde, yeni yıl kutlamalarında ve buna benzer birçok özel günde hediye edebileceğiniz bir seçenektir.
Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata Nasıl Yapılır?
Kişiye özel fotoğraflı çikolata için birçok internet sitesinden sipariş verebilme imkanına sahipsiniz. Bunun için güvendiğiniz bir siteden sipariş verebilirsiniz. Pastahane gibi pasta ve çikolata yapılan yerlerden de istediğiniz tarzda resimli çikolata yaptırabilirsiniz. Ancak eğer evde kendiniz yapmak isterseniz de alternatifleri vardır. Sipariş olarak verdiğiniz zaman daha özenli ve profesyonelce yapılacağı kesindir. Ancak eğer evde yapacak olursanız beğendiğiniz bir kutu alıp bunun üzerine sevdiğinizin resmini bastırabilirsiniz. Ardından bitter oranı yüksek olan çikolatalardan alıp internette tariflerine bakarak kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Bir başka yöntem ise hediye edeceğiniz kişinin resmini, küçük boyutlarda çıktısını alabilirsiniz. Daha sonra küçük boyutlarda çikolatalar hazırlayıp paketleme işlemi yaptıktan sonra paketin üzerine yapıştırabilirsiniz. Bu malzemelerin temini için pasta dekor yerlerini tercih edebilir, değişik alternatifleri görebilirsiniz.
Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata Alternatifleri
Resimli çikolata için birçok alternatif bulunmaktadır. Birkaç tane örnek verecek olursak bir kutuya onlarca fotoğraflı çikolata, puzzle halinde sunulabilen çikolatalar ya da büyük bir fotoğraflı kutunun içine konulan onlarca çikolata olabilir. Bunu çeşitlendirmekte sizin üretkenliğinize bağlı olacaktır.
Çikolata Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Çikolatanın birçok çeşidi bulunmaktadır. Bitter, sütlü, beyaz çikolatalar fiyatlarına göre kaliteleri artmakta ya da azalmaktadır. Bu nedenle almadan önce çikolatanın lezzetini tatmalı ya da bu konuda teminat almalısınız. Kalitesi düşük bir çikolatayı hiçkimse tüketmek ve sevdiklerine hediye etmek istemez. Ayrıca çikolatanın üzerindeki fotoğrafın baskı kaliteside son derece önemlidir. Sevdiklerinize alacağınız bu özel hediyenin fotoğraf kalitesinin düşük olmasını hiçkimse istemez. Hediye alacağınız kişinin genellikle çikolata tercihinin hangisi olduğu yönünde bir fikre sahip olursanız hediyeniz daha çok anlam kazanacaktır. Çünkü insanların bazıları bitter çikolatanın tadını daha çok sevmekte, bazıları sütlü çikolatayı sevmektedir. Bu gibi özellikleri göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.