Anneniz İçin Uzmanlardan Hediye Önerileri


Klasik anne anlayışı rafa kalktı kalkalı Anneler Günü hediyesi almak da farklılaştı. Artık anneler yeniden okula başlıyor, sizden kısa giyiniyor, kendine yeni bir kariyer belirliyor, hatta tabiri caizse arkadaşlarınızla 'kanka' oluyor. Artık çevremizde hep yaşı, zamanı, olgunluğu stil edinmiş kişilik abidesi anneler var.

HAYATTA OLSAYDI...

Benim annem de yaşasaydı, aynen yukarıda tarif ettiğim annelerden olurdu. Hiç yaşlanmayacak kadınlardandı kendisi; ruh yaşı 18'de kalmış, aşka aşık, gezen, tozan bir kadındı, 'can' biriydi annem. Onda biraz Ajda Pekkan'lık da vardı denebilir. Yaşını asla göstermez, yaşına göre dans etmez, tüm gençleri cebinden çıkarırdı. Her türlü yeniliği herkesten önce öğrenir, kapar ve uygulardı. Hayatta olsaydı eğer, kesin kılık kıyafet alırdım anneme. Hem de en afillisinden, en gencinden... Ajda for Twist plaj koleksiyonunundan, o sırtı çapraz çapraz gelen mayo ne de yakışırdı ona! Birkaç aksesuvarla da tamamladık mı; anne olduğunu unutturur, gençlik günlerine yolculuğa çıkarırdı bizi...

ZAMANA MEYDAN OKUSUN

Bende bir anne daha var; canım teyzem. Klasik anne davranışlarına sahip, koruyucu meleğimdir kendisi. Zarafeti sayesinde başa çıkıyor tabiat anayla! Her göreni hayran bırakıyor kendine. Bir nevi Nebahat Çehre anlayacağınız. Yenilikçidir teyzem, hem de en sertinden. Eeeee, yenilikleri takip etme genlerimizde var. Tabii uygulamada farklıydı iki kardeş. Yaşasaydı Ajda gibi olurdu dediğim annem ve yaşı olmayan Nebahat Çehre gibi olan teyzemi anlatmaya sözcükler yetmiyor. Belki onlardan feyz alıp biz de yaşı olmayan kadınlardan biri oluruz, ne dersiniz? Anneme hediye alamıyorum belki ama teyzeme, Nebahat Çehre gibi pırıl pırıl, yaşı hakkında en ufak bir ipucu dahi vermeyen, 'zamana meydan okuyan' güzelliğin formülünü armağan etmeye karar verdim. Duyduğuma göre Çehre, genç görünümünü Secret Age'in zeytin yaprağı özünden elde edilen mucizevi kremine borçluymuş. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyormuş. Daha ne olsun... Siz de annenize ne alacağınıza hala karar veremediyseniz; uzmanlardan aldığım hediye tavsiyelerine göz atabilirsiniz...

Eda Şentürk (Elele dergisi güzellik editörü)

Benim favori hediyem; Dünya Göz Hastanesi'nden radio frekans uygulaması. Hiçbir yan etkisi olmayan, 45 dakikalık seansta gençlik vadeden bu uygulamada; yüz ve göz çevresine en gelişmiş radio frekans cihazı ile ısı veriliyor. Böylece cilt altındaki kolajenin aktive olması sağlanıyor. Sonuç olarak da cilt gençleşiyor ve pırıl pırıl oluyor.

Ceren Çağlar (Elele dergisi stil editörü)

Annenizin eğer gerçekten hayatınızın anlamı olduğunu düşünüyorsanız, size iyi bir önerim olacak. Onu her öpüp kokladığınızda yasemin, zambak ya da papatya kokusunu duyabileceğiniz bir koku için; La Deese parfüm butiğine gidip anneniz için en güzel parfümü kendi ellerinizle hazırlayabilirsiniz.

Ayşecan İpek (Güzellik yazarı)

Anneme bir güzellik ürünü hediye edecek olsaydım, tercihim StriVectin'in Youthful Trio seti olurdu. 50'lerin son basamağını çaktırmadan tırmanan, ruhu genç annemin cildinin de genç görünmesine yardım eder bu set.

Mina Tanay (InStyle dergisi stil editörü)

Anneler Günü'nde annenize kıyafet ya da takı yerine daha anlamlı hediyeler verebilirsiniz. Bir yoga ya da SPA paketi ile daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlayabilirsiniz. Cihangir Yoga ve Sanda SPA bunun için iyi bir adres.

Bengisu Gürel (Moda editörü)

Yaza girmeye günler kala annelerimizi mutlu etmek için hem rahat, hem stillerine uygun parçalar seçmeye çalışmalıyız. Lanvin'in vazgeçilmez yumuşacık balerinaları, 'sadelikten korkmayın' diyen Chloe'nin omuzdan askılı çantaları, göz yormayan renkliliğiyle Diane Von Furstenberg'in rahat ritimli elbiseleri, her kadını idole dönüştürebilecek güçteki Prada ve Miu Miu'nun büyük şapkaları, Valentino'nun en zihin açıcı parçası olan dantelli babetleri; annelerin kalp atışlarını hızlandırabilir. Stili kokuyla desteklemek isteyenler için ise kesinlikle Givenchy'nin Very Irresistible Electric Rose'unu ve Tom Ford imzalı Violet Blonde'u öneririm. Büyük derbiye denk gelen bu özel günde, annelerimizin tuttukları takımın renklerindeki uçuş uçuş fularlar da günün enerjisine ve ritmine uyum sağlayabilir.

Ceren Günay (Fashion Kido-Blogger)

O gün annelerimizin güzel vakit geçirmesini sağlamak yeterli bence. Değişik bir yerde kahvaltı, yemek, workshop, masaj ya da SPA gibi sürprizler yapılabilir. Özellikle de beraber zaman geçirilecek planlar yapılmalı ve asla mutfak eşyası alınmamalıdır. Kız Kulesi'nde kahvaltı yapabilir ya da tüm günü Polonezköy'de geçirebilirsiniz.

TülIN Bunu yazdığıma inanamıyorum ama garip topuklar çok IN!

TülOUT Bunu yazdığıma da inanamıyorum; denizci tarzında giyinmek OUT oldu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.